top of page

Jaunais Iepirkšanās ceļvedis ir gaisā!


Cik daudz laika nepieciešams, lai: · izskatītu 83 brendu apģērba kolekcijas un aksesuārus · noteiktu tās lietas, kuras kļūs par veiksmīgiem un rentabliem pirkumiem stilīgai garderobei, kurā viss ar visu saskan · atsijātu visu nevajadzīgo, neaktuālo, novecojušo un atklāti kaitīgo tieši tai pašai- Tavai ideālajai garderobei? Kādam būtu par maz pat ar pāris mēnešiem šim darbiņam! Tāpēc es to izdarīju Jūsu vietā! Vairāk par 1000 produktu no 83 zīmoliem!!! Klikšķini uz attēla un nokļūsti veikalā!


ŠIS IEPIRKŠANĀS CEĻVEDIS BŪS SAVĀDĀKS KĀ IEPRIEKŠĒJIE

* Tu saņemsi nevis vienu ceļvedi uzreiz, bet gan 10 ceļvežus pakāpeniski laika posmā līdz 1.12- tādā veidā Tu vienlaicīgi varēsi veikt garderobes pārskatīšanu un garderobes projekta veidošanu.

* Par katru apģērbu grupu saņemsi arī svarīgāko informāciju, kam jāpievērš uzmanību izvēloties šo apģērbu;

* Tādā veidā Tu sapratīsi kāpēc mēs esam izvēlējušies tieši tos apģērbus, kurus esam izvēlējušies un turpmāk, lai iepirktos Tev nebūs nepieciešama palīdzība;

* Papildus materiāls saturēs arī informāciju par figūras vizuālajām korekcijas iespējām, lai vari no visa klāsta izvēlēties tieši sev un savām vajadzībām piemērotāko;

* Tu saņemsi arī papildus materiālu, kurš Tev palīdzēs pašai izveidot savas garderobes krāsu paleti;

* Tu saņemsi arī papildus materiālu par to kā veikt garderobes revīziju;

* Tu saņemsi arī papildus meteriālu par to kā tiek veidota kapsulas garderobe un kas ir garderobes matemātika.

Bonusu dalīšanā mēs šoreiz esam pārspējuši paši sevi :) un pēc šī "Iepirkšanās Ceļveža" Tu spēsi patstāvīgi darboties ar savu garderobi jebkurā situācijā!

Klikšķini un pievienojies mums šajā ceļojumā pa veikaliem!


Tiekamies!

bottom of page