top of page

Modīgākais manikīrs rudens-ziema 2023-2024: dizaina tendences un jaunumi


Tēls nevar būt pilnīgs un pabeigts bez visām skaistuma tendencēm: frizūra, grims un, protams, manikīrs. Kāds, pēc stilistu domām, būs moderns manikīrs 2023.-2024. gada rudenī-ziemā?

Modes tendences manikīrā rudens-ziemas 2023-2024:


1 .Sarkans

Sarkanie nagi, iespējams, ir viens no visvairāk izmantotajiem nagu lakas toņiem. Kino zvaigznei, Holivudas sarkanajam piemīt vecskolas šarms, kas nekad nenovecos, taču noteikti tas nedaudz sapīka, kamēr populārie toņi, piemēram, melleņu piens un glazēti rozā, piesaistīja uzmanību. Taču tādas slavenības kā Heilija Bībere, Zendaya, Selēna Gomesa, Kailija Dženere un JLo nesen atkal pacēla šo nagu laku jaunā līmenī. Mēs pat esam redzējuši to remiksētu ar moderniem pavērsieniem, piemēram, sarkanu hromu un ugunīgiem spīdumiem.


2 .Brūns- lattes 50 nokrāsas

Rudens/ziemas manikīrā modīgākās krāsas ir brūnas nokrāsas. "Garšīga" šokolāde, izsmalcināta taupe, iedeguma tonis - izvēlieties to, kas vislabāk "derēs" Jums, iesaka Schiaparelli.

3 .Jaunais “francis”

Modes tendences nav ignorējušas klasisko franču manikīru. Tradicionālā baltā mēnestiņa vietā pievienojiet savam “francim” negaidītas krāsas- tumšas vai košas un asimetriskas.


4 .Smaragds un nefrīts

Dziļi zaļie dārgakmeņu toņi ir šīs sezonas hits. Pateicoties Annas Sui stilistu vieglajai rokai, viņi jau iekaro Instagram telpas – un līdz Ziemassvētkiem, pēc ekspertu domām, būs neapšaubāmi līderi. Starp citu, šo “dārgo” moderno manikīru var droši veikt uz īsiem nagiem - tas izskatās vienkārši lieliski!


5. Tumši zils

Vēl viens moderns rudens un ziemas tonis ir tumši zils Navy. Manikīra meistari stingri iesaka iegādāties sev pudeli šīs lakas - tā ir piemērota jebkuram garumam un jebkuram gadījumam. Un, ja vēlaties, vienmēr varat pievienot modernu manikīra dizainu - tumši zils būs ideāls fons!


6. Zelts un sudrabs

Modīgais manikīrs, spriežot pēc dažu sezonas kolekciju fotogrāfijām, atkal mirdz un mirdz ar dārgmetālu nokrāsām. Turklāt- jaunā izpildījumā- ombre!

Lūdziet, lai Jūsu nagu meistars izveido ombre nagus, izmantojot Jūsu izvēlētās krāsas, un pēc tam uzklājiet virspusē caurspīdīgu hromu- zeltu vai sudrabu. To var izdarīt jebkurā krāsā, tas ir tik daudzpusīgs.

7. Iņ un jaņ, jeb ahromāti

Ja Tu esi kaut kur starp minimālistu un maksimālistu, ahromātiski nagi var būt pareizais variants Tev. Melnbaltā krāsu palete padara lietas vienkāršas, taču iespēja ieviest raksturu ir bezgalīga. Es domāju, ka mēs redzēsim daudz ahromātisku nagu looku. Tuvojoties ziemai, ir skaidrs, ka tumšie nagi ieņems popularitātes centrālo vietu.


8 .Un atkal nude!

Modīgie nagi ne vienmēr nozīmē jaunu dizainu vai modernu lakas toni. Nospraustais kurss uz dabiskumu- dizaineri un stilisti netaisās no tā atkāpties. Tāpēc nude manikīrs joprojām ir aktuāls. To apstiprināja Tod’s un Coach šovi.

Starp citu, stilisti dabiskus toņus piedāvā ne tikai ikdienas manikīram, bet arī vakaram.

9 .Rhinestone, kristāli un dārgakmeņi

Vai vēlaties savam manikīram pievienot kaut ko papildus? Nagi kļūst par daudz vairāk nekā tikai nagiem, tie ir aksesuārs. Uzfrišiniet savu manikīru, pievienojot nejauši izkliedētu kristālus.


10. Neredzamais manikīrs

Jaunavas manikīrs joprojām ir tendence. Varat izmantot caurspīdīgu laku vai iztikt bez pārklājuma. Daudzas slavenības pēdējā laikā ir iestājušās par īpaši dabisku manikīru, un arī nagu stilisti viņus atbalsta. Pierādījumi tika prezentēti Max Mara, Sportmax un Marine Serre šovos.

Imidža Klase

bottom of page