top of page

Atklājiet galvenās modes frizūru tendences 2023./2024. gada rudens/ziemā.

2023./2024. gada rudens ziemas augstās modes nedēļas laikā esam noteikuši vairākas izcilas skaistumkopšanas tendences. Iekļaujiet mūsdienīgas tendences, pieņemot brīvākas vai rūpīgāk izveidotas frizūras, kas piešķir Jūsu izskatam sievišķību un šarmu.

 

No viļņainām lokām līdz elegantiem pieliktajiem matiem – darba lauciņš un izvēles ir ļoti plašas. Eksperimentējiet ar bizēm vai zemām zirgastēm, izmantojot īpašus aksesuārus, lai iegūtu īnteresantu looku. Šoziem frizūras kļūst par būtisku aksesuāru, lai izceltu tavu skaistumu un unikālo personību.


Frizūra ar slapjo matu efektu, kas šķirti sānos

Šo 2024. gada ziemā mitri mati, kas šķirti sānos, būs Jūsu pirmā izvēle saviesīgiem pasākumiem un ballītēm. Gludi, slapji mati ar “čolku” sānos izstaros sievišķību, radot svaigu, mūsdienīgu un pievilcīgu izskatu.

Pieņemiet šīs frizūras mūsdienīgo un vienkāršo veidolu, ievērojot padomus. Ķemmējiet matus nedaudz uz aizmuguri un pievienojiet mīkstus viļņus ap deniņiem. Izmantojot ķemmi ar smalkiem zobiem, nostipriniet taisnos matus augstā sānu daļā, lai sadalītu graduētas šķipsnas, nodrošinot, ka Jūsu viļņi noturas visu dienu un atbalsta Jūsu izteiksmīgos sejas vaibstus.





Frizūra ar mitriem matiem un retro viļņiem

Šajā ziemā mitrie mati ar retro viļņiem būs pamanāmi un valdzinoši. Šai frizūrai, ko iedvesmojis Džambatista Valli, ir slapjas šķipsnas, kas saķemmētas uz sāniem, un moderns retro graduēts vilnis vienā pusē, mākslinieciski veidots un ieskauj seju.

Mitrās šķipsnas krīt uz leju, piešķirot frizūrai blīvumu, bet citas tiek saķemmētas uz aizmuguri. Neatsakieties no šīs ērtās un burvīgās frizūras, saglabājot celiņu garu un graduālu.





Ģeometriski pītas frizūras

Šo 2024. gada ziemā izvēlieties ģeometriski pītas frizūras, kurās ir vairākas modernā un izsmalcinātā veidā savītas šķipsnas. Iesaistiet šajās frizūrās arī lokas, kas maigās cirtās krīt  gar sāniem, lai pasvītrotu sievišķību un unikalitāti.

Šauras, vairāku šķipsnu ģeometriskas bizes frizūras izcelsies Jūsu izskatā, uzlabojot Jūsu kopējo tēlu.




 

Frizūra ar augstu savāktiem matiem un sprogām

Šo 2024. gada ziemā frizūra ar cirtainiem matiem un sprogām būs viena no pievilcīgākajām tendencēm. Atspoguļojot Jūsu skaistumu un burvīgo izskatu, cirtaini un viļņaini mati ar neformālām un aktuālām cirtām nodrošina dabisku un vieglu skaistumu. Neaizmirstiet, ka šīs frizūras šarms šogad slēpjas cirtainā “čolkā”.

 

Izveidojiet šo frizūru ar augstu sasukātiem matiem un cirtainām lokām, kuras krīt uzacu līmenī mūsdienīgā veidā. Izbaudiet burvīgu un jauneklīgu izskatu ar šo stilu.




 

Frizūra ar matiem savāktiem bizē vai bizēs


Šoziem neiztikt arī bez jauneklīgām un viegli izveidojāmām frizūrām. Mēs iesakām izvēlēties platas bizes, mūsdienīgā viedolā, kā arī platas ģeometriskas bizes, kuru kaskādes muguras lejasdaļā atspoguļo sievišķību un unikalitāti. Šī tendence nekad neiziet no modes, un Jūs varat to viegli izmantot, neslēpjot savu seju matu cirtās.




 

Frizūras ar augstu zirgaste un aksesuāriem

Šoziem jauneklīgā un mūsdienīgā veidā priekšplānā atkal ir frizūras ar augstu zirgasti un aksesuāriem. Izvēlieties spīdīgus zelta matu aksesuārus, kas izceļas, kā arī kaskādes šķipsnas sānos, kas piešķir nedaudz brīvības un nevīžības. Šī tendence izceļas un izceļ Jūs.




Imidža Klase

bottom of page